Nästa investerarbrev kommer senare i höst.

2021

September

I denna utgåva intervjuas VD om den utgångna exklusiviteten på marknaden för läkemedel. Vidare beskrivs några av bolagets planerade marknadsaktiviteter för hösten med mässor och lansering av VialArch som redan nu pilottestas av kunder. Bolaget berättar också om Business Swedens Catalyst Programme som Gasporox antagits till.

Juni

I detta investerarbrev skickar VD och styrelseordförande med en hälsning, vi berättar om vårt senaste tillskott till säljteamet, mässaktiviteter och förlansering av GPX1500 Film Food.

2020

December

I detta nummer får ni en julhälsning från teamet som summerar året som gått samt några highlights från nyhetsflödet.

November

I detta nummer får ni läsa en intervju med nytillträdda ordföranden Per Nyström och vd Märta Lewander Xu där de berättar bland annat om satsningarna på läkemedelskontroll. Vidare finns en artikel om projektet materialanalys och att detta nu blivit en första produktprototyp samt mer därtill.

Juni

Läs bland annat om hur vialer förpackas i vaccin och de nya lokalerna på Tellusgatan 13.

Mars

I mars numret berättar vi bland annat om kundbesök hos Witt-Gasetechnik och hur Gasporox kopplar till Agenda 2030.

2019

December

Läs bland annat en förpackningsspecial om bröd, 3 olika mässor och en julhälsning från teamet.

September

Läs bland annat en intervju med styrelseledamot Henrik Herlin, en special om hur viktigt rätt syremängd är för läsk och om regelverken för läcktestning.

Juni

I detta nummer skriver vi bland annat om headspace analys på vialer, Gasporox koncept och mer därtill.

Mars

Här berättar vi bland annat om hur köttfärs förpackas i skyddande atmosfär och har även en intervju med GPX Medicals vd Hanna Sjöström.